De gemeente Utrecht heeft na een aanbestedingsprocedure en een succesvolle Proof of Concept gekozen voor OCTOBOX processing software. Programmamanager Ed van Rijckevorsel namens de gemeente Utrecht en Harry Steenhuisen, directeur van Blauwborg BV, hebben het contract ondertekend in het Stadskantoor te Utrecht.

 

Blauwborg is voorloper op het gebied van E-mail processing en archivering en gaat de gemeente Utrecht de komende jaren ondersteunen om e-mailstromen te automatiseren. Dit sluit aan bij de doelstellingen en digitale ambities van de gemeente Utrecht.

Harry Steenhuisen geeft aan “enorm trots te zijn dat een tweede G4 gemeente gebruik gaat maken van onze dienstverlening en OCTOBOX gaat inzetten. Utrecht is een ontzettend mooie en dynamische gemeente. Met het OCTOBOX platform kunnen we de verwerking van de inkomende informatie robotiseren en direct laten aansluiten op de achterliggende bedrijfsprocessen binnen Utrecht. Deze geautomatiseerde verwerking draagt zo direct bij aan de ambities van de gemeente op het gebied van digitale dienstverlening”