Persbericht

Persbericht 8 mei 2017

Vandaag hebben Blauwborg en COMPAREX Nederland een Partnerovereenkomst gesloten. De overeenkomst zal zich onder andere richten op de vele mogelijkheden van OCTOBOX  E-mail Processing software. Op basis van de overeenkomst neemt COMPAREX het Blauwborg software-portfolio in zijn aanbod op. De partnerovereenkomst gaat per direct in.

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de COMPAREX Group, dé internationale IT provider gespecialiseerd in licentiemanagement, -inkoop, (technisch) productadvies en professionele cloud diensten. Met ruim 30 jaar ervaring bedient COMPAREX alle markten: de publieke sector, SMB en grote internationale organisaties.

Blauwborg wil als voortrekker in het informatiedomein de algehele informatiedruk bij organisaties wegnemen. Dit betekent dat alle inkomende informatie slim geautomatiseerd wordt verwerkt en direct aansluit op de achterliggende bedrijfsprocessen. De geautomatiseerde verwerking met OCTOBOX van inkomende informatiestromen creëert zo de basis voor een betere dienstverlening en bedrijfsvoering tegen lagere kosten.